Det var ett trettiotal som besökte kvällens årsmöte på Kafé Kuben. Stämningen var god och när ordförande avslutade mötet hade följande förändringar skett:
Johan Eriksson, Sofie Lindén och Johan Lindén har klivit av styrelseuppdragen. Vi tackar för deras tid och hälsar Evy Modig, Chister Persson, Christer Åsentorp och Ola Östergrens välkommen till styrelsen.
Anders Persson avgår som ordförande, men blir kvar som suppleant i styrelsen. Christer Åsentorp tar över ordförandeskapet och vi önskar honom lycka till.
Årets pimpeltävling hölls på Vägnan under blåsiga förhållanden och segraren i veteranklassen tillika klubbmästare är Lasse Elvinsson som lyckades få 9362 gram abborre. Herrklassen vanns av Christer Persson, 5778 gr, Damklassen vann Kristina Elvinsson på 4558 gr, och juniorklassen vanns av Emil Säll som fick 214 gr. Stort grattis!
Tack för idag!/Styrelsen